Zilver As Ringen

Er is een duidelijk verband te herkennen tussen de materialen waar normale sieraden van gemaakt zijn en de materialen waar as sieraden van gemaakt zijn. Waar hoofdzakelijk goud gebruikt wordt voor zowel normale sieraden alsook as sieraden, zult u ook heel veel keuze hebben bij het uitzoeken van zilver as ringen.

Na het gebruik van goud wordt ook heel vaak voor as ringen zilver gebruikt om u de mogelijkheid te bieden uw dierbare op een waardige manier te herdenken. Het gebruik van zilver voor het maken van sieraden gaat net zo ver terug als het gebruik van goud. Zilver was echter net als vandaag de dag het geval is veel beter beschikbaar en is daarom ook altijd veel minder waardevol geweest. Toch zijn er periodes in de geschiedenis geweest waarin zilver een geliefder edelmetaal was dan goud maar deze waren van korte duur. Omdat zilver wat betreft de mechanische eigenschappen veel op goud lijkt zullen zilver as ringen vaak op dezelfde manier ontworpen zijn. Het is dan ook niet vreemd dat u bij het zoeken naar het juiste ontwerp een ring aangeboden krijgt die in zowel goud alsook zilver beschikbaar is. Dit biedt u bij het uitzoeken van as ringen echter wel twee maal zoveel keuze en dat zorgt er voor dat u altijd een model kunt vinden dat geheel aan uw wensen en verlangens voldoet.

As ringen van zilver worden vaak gekozen door mensen die niet van gouden sieraden houden. Het dragen van sieraden die de mooie gelige glans hebben is immers ook een kwestie van smaak. Niet iedereen zal goud altijd even mooi vinden en dan is zilver een alternatief dat door de lichtgrijze glans vrijwel overal bij past. Aan de andere kant kan het ook goed zijn dat u zilver as ringen niet kunt verdragen en daarom voor goud kiest. Zilver is net als goud een edelmetaal maar zal eerder chemische reacties aan gaan met andere materialen en kan in sommige gevallen irritaties op de huid veroorzaken als er sprake is van over gevoeligheid. De eigenschap om chemische reacties aan te gaan zorgt er ook voor dat u zilver asringen af en toe moet poetsen net als andere zilveren objecten. Dit is iets dat bij sieraden van goud niet echt nodig is omdat goud vrijwel geen chemische reacties aan zal gaan met alledaagse stoffen waar het mee in contact komt.

Bij het zilver as ringen kopen zal het u opvallen dat de meeste ringen een redelijk eenvoudig uiterlijk hebben. U zou het zelf ingetogen kunnen noemen en dat komt natuurlijk erg goed uit als u het doel van deze ringen bekijkt. De ringen zijn immers bedoeld als waardig eerbetoon aan een overleden dierbare en dan is het een goede zaak dat de silver as ringen niet al te veel opvallen. De keuze voor assieraden maakt u enerzijds immers om een manier van herinneren te hebben die geheel persoonlijk is en anderzijds omdat het in het geheel niet op zal vallen dat u een assieraad draagt. De eigenschappen as ringen zilver zullen er daarbij voor zorgen dat u onopgemerkt een heel klein beetje as van uw overleden dierbare bij u kunt dragen. Dit is de persoonlijkheid van de manier van herdenken die as sieraden en natuurlijk ook ringen u kunnen bieden. De zilver asringen die de urnshop u aan zal bieden vormen daarop geen uitzondering en u zal dan ook geen moeite hebben om precies het model te vinden die aan uw verwachtingen zal voldoen.

De as ringen van zilver die u aangeboden worden zijn dus eenvoudig van uiterlijk en al dan niet voorzien van een steentje of een kristal. Het feit dat voor deze versieringen wordt gekozen is aan de ene kant om de ring mooier te maken en aan de andere kant biedt het ook een praktische oplossing voor het veilig opbergen van de as van uw overleden dierbare. Over het algemeen zal zich onder het steentje van de zilver as ringen een kleine ruimte bevinden waar u de as in op kunt bergen. Door het steetje te plaatsen zal deze ruimte worden afgesloten opdat u de as niet zal verliezen. Door het steentje met een klein beetje seconden lijm in de silver as ringen te plaatsen zorgt u er voor dat de as ruimte waterdicht wordt afgesloten. Hierdoor weet u ook zeker dat de as niet verloren zal gaan bij het dagelijks dragen van de ring waarbij zweet en het handen wassen natuurlijk vaker voorkomen dan u denkt. Als u uw as ringen op deze wijze voorbereid zult u uw eerbetoon heel lang kunnen dragen.