Contact

Wij hopen dat de informatie die u op deze website hebt kunnen vinden u heft geholpen bij het maken van een keuze uit het brede aanbod as ringen van de urnshop. Deze informatie is samengesteld uit op het internet vrij toegankelijke informatie bronnen en door derden aangeleverde informatie. Dit zorgt er voor dat wij een beperkte invloed hebben op de inhoud van deze informatie omdat deze niet geheel door onszelf is samengesteld. Het kan echter zijn dat u over as ringen vragen aan ons wilt stellen. Wij verzoeken u om voor vragen as ringen gerelateerd het formulier op deze pagina te gebruiken. Dit is ook de beste wijze om ons feedback as ringen gerelateerd of over enig ander onderwerp dat met deze website in verband staat te geven. Wij stellen alle as ringen feedback zeer op prijs omdat dit ons helpt bij het verbeteren van onze dienst verlening.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij hier echter om wat voor reden dan ook niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie die u op deze website aan zult treffen is geheel informatief van aard en er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.